VOOR BEDRIJVEN

De sollicitatie-contactkaart is in eerste instantie gericht op werkzoekenden. De sollicitatie-contactkaart biedt de werkzoekende ondersteuning en begeleiding, maar natuurlijk kunnen wij ook voor bedrijven veel betekenen. U kunt als bedrijf de sollicitatie-contactkaart schenken aan werknemers. Bijvoorbeeld in het geval van een reorganisatie of als een werknemer zijn of haar huidige functie niet meer kan uitoefenen. Door het schenken van de sollicitatie-contactkaart vergroot u de kans dat uw (voormalige) werknemer een nieuwe baan vindt.

Daarnaast kunt u de sollicitatie-contactkaart ook schenken aan een naaste van één van uw werknemers die onverhoopt werkloos is geworden. Als bijvoorbeeld de partner van een werknemer werkloos is, kan dit veel stress veroorzaken. Om deze stress te verminderen kunt u als bedrijf uw steentje bijdragen door middel van de sollicitatie-contactkaart. Dit getuigt niet alleen van goed werkgeverschap, maar werkt ook motiverend voor uw werknemer!

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat contactkaart voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 076-2012981 of stuur ons een mail via het contactformulier.