Faq

Wie zijn de mensen achter contactkaart?
Bekijk de achtergrond en ervaring van ons team onder het kopje “over ons”.

Hoe weet ik zeker dat mijn €50,- goed besteed wordt?
Je kan alles wat het contactkaart-team voor je doet gemakkelijk en snel volgen op de persoonlijke portal. Hierdoor weet je precies wat het team doet om je een sollicitatiegesprek te bezorgen en kun je de aangekochte tijd monitoren.

Wordt mijn 60 minuten meteen volledig gebruikt?
Nee! Het team gaat voor je aan de slag en heeft niet altijd 60 minuten nodig. Stel je hebt maar twee specifieke bedrijven of enkele functies waar je het contactkaart-team voor inschakelt, dan kan het zijn dat er bijvoorbeeld maar 15 minuten nodig zijn geweest voor het tot stand brengen van een sollicitatiegesprek. De overige 45 minuten houd je gewoon tegoed! Mocht je na het sollicitatiegesprek toch nog verder willen oriënteren, dan kan het contactkaart-team dus meteen weer voor je aan de slag gaan!

Biedt contactkaart mij een baangarantie?
Wij kunnen je geen nieuwe baan garanderen. Wij bieden advies en ondersteuning bij het solliciteren. Ook zorgen wij dat je gemakkelijker en sneller bij bedrijven binnenkomt voor een sollicitatiegesprek. Het sollicitatiegesprek moet je echter zelf voeren met de betreffende werkgever.

Wat als het sollicitatiegesprek geen succes is?
Mocht het sollicitatiegesprek onverhoopt niet uitdraaien op een baan, dan bellen wij de betreffende werkgever voor je om te vragen wat de reden van de afwijzing is. Wij proberen hierbij zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Op basis van deze informatie adviseren wij je wat je de volgende keer wellicht nog beter kunt doen bij een sollicitatiegesprek. Ook een niet succesvol sollicitatiegesprek kan op deze manier waardevol zijn. Je leert wat werkgevers zoeken in een sollicitant en leert hoe je je sollicitatietechnieken kunt perfectioneren.