Gebruikersvoorwaarden

1. Gefeliciteerd! Je hebt de Sollicitatie Contactkaart gekocht of cadeau gekregen. In deze gebruikersvoorwaarden leggen wij uit wat wij voor jou gaan doen.

2. Vind je het lastig om het online formulier in te vullen? Dan helpen we je op weg. Vul daarom alvast je naam en 06-nummer in. Hiermee geef je toestemming aan ons om jou te bellen.

3. De Sollicitatie Contactkaart is een prepaidkaart. Hierop staat een tegoed van € 50,-. Je hebt recht op 60 contactminuten. Deze contactminuten zetten wij voor je in. Hoe doen we dat? Door de bedrijven te bellen en te mailen die jij aan ons hebt opgegeven. Dit zijn de bedrijven waar jij graag zou willen werken. We doen onze uiterste best om bij die bedrijven een persoonlijke afspraak voor jou te regelen. Zodat jij kunt vertellen waar je goed in bent. Hopelijk ben je dan weer snel aan het werk!

4. Je krijgt van ons een sms als je contactminuten bijna op zijn. Je kunt dan opnieuw een Sollicitatie Contactkaart kopen. Wil je dat niet? Geen probleem. Maar dan kunnen wij niets meer voor je doen.

5. Via Mijn profiel kun je precies zien wat wij voor jou doen. Ieder telefoontje en iedere e-mail kun je zien.

6. Zorg er voor dat je gegevens kloppen. Hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. Je kent jezelf het beste.

7. Wanneer je gebruik maakt van de Sollicitatie Contactkaart, wil je niet dat anderen zien waar je solliciteert. Of erger nog: die er met jouw persoonsgegevens vandoor gaan. Dat begrijpen we. Dat zouden wij ook niet willen. Daarom doen we er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden. Precies zoals we in ons Privacyreglement hebben beloofd.

Wij slaan je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven je gegevens niet door aan anderen voor commerciële doeleinden. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we wel eerst gegevens van je nodig.

Wat willen we van je weten? Waarom?
Voor- en achternaam Hoe moeten we je anders aanspreken en introduceren bij bedrijven?
Adres en woonplaats U bent onze klant. Van iedere klant hebben wij naam, adres en woonplaats nodig.
Geboortedatum Je moet 18 zijn om van de Sollicitatie Contactkaart gebruik te kunnen maken. Bent je 16 of 17, dan moet een van je ouders tekenen.
Telefoonnummer We nemen graag snel telefonisch contact op of sturen een sms om je op de hoogte te houden
Betaalgegevens Je betaalt met Ideal. Je gegevens worden in onze administratie opgeslagen om de betaling aan jouw account te koppelen.
E-mailadres Je krijgt regelmatig een korte e-mail om je op de hoogte te houden.
Werkervaring en opleiding(en) Deze gegevens hebben we nodig om je voor te kunnen stellen aan bedrijven.

8. Je geeft ons toestemming om deze gegevens te delen met de bedrijven die jij zelf hebt opgegeven. Je betaalgegevens houden we natuurlijk voor onszelf.

9. Nadat je jouw Sollicitatie Contactkaart hebt geactiveerd, is dit jouw persoonlijke tegoed. Iemand anders kunnen wij hiermee dus niet helpen. De Sollicitatie Contactkaart is niet inwisselbaar voor geld. Ongebruikt tegoed kunnen we niet terugstorten.  

10. Zorg dat je een goedwerkende internetverbinding hebt. Wij hebben daar ook voor gezorgd. Het kan wel gebeuren dat de website offline is door onderhoud of een storing. Wij doen er dan alles aan om er voor te zorgen dat de website zo snel mogelijk weer online is.