HOE HET WERKT

Je bent op zoek naar een nieuwe baan, maar hoe krijg je dit voor elkaar? Een nieuwe baan vinden, is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Het moeilijkste is meestal het benaderen van een bedrijf. Helemaal als dit bedrijf buiten je eigen netwerk valt.

We horen vaak van werkzoekenden dat ze 1 van de 400 sollicitanten waren of dat ze wel 100 sollicitatiebrieven hebben gestuurd, maar nog steeds niet uitgenodigd zijn voor een sollicitatiegesprek.

Daarom hebben wij de sollicitatie-contactkaart geïntroduceerd! De sollicitatie-contactkaart kan je zelf aanschaffen of cadeau doen aan iemand die deze goed kan gebruiken.

HOE WERKT HET?

Je koopt op de website een sollicitatie-contactkaart voor slechts €50,-. Voor deze €50,- krijg je 60 minuten persoonlijke en professionele begeleiding voor een sollicitatie. Na het kopen van de sollicitatie-contactkaart, log je in op de website en activeer jouw persoonlijke kaart. Je upload je cv, vult je gegevens en enkele vragen in. Meteen hierna gaat een specialistisch team voor je aan de slag om een sollicitatiegesprek tot stand te brengen. De 60 minuten begeleiding die je krijgt, hoef je dus ook niet in één keer op te maken. Stel dat het team al na 15 minuten een sollicitatiegesprek voor je heeft geregeld, dan houd je de overige 45 minuten gewoon tegoed! Naast het tot stand brengen van een sollicitatiegesprek neemt het team ook contact met je op om advies en tips te geven. Zo kan jij je goed voorbereiden op je toekomstige sollicitatie. Wij nemen meteen contact met je op zodra wij een sollicitatiegesprek tot stand hebben gebracht.

De sollicitatie-contactkaart biedt dus niet alleen ondersteuning, het team gaat ook pro-actief voor je aan de slag om een sollicitatiegesprek tot stand te brengen!

Alles wat het team voor je doet, kun je gemakkelijk volgen via jouw persoonlijke portal, zodat je weet dat je €50,- goed besteed wordt!

Wij hebben hier mark...
1
Dit is mark. Mark zit vol energie voor de toekomst en is op zoek naar een nieuwe baan!
2
Mark heeft allerlei goede kwaliteiten en weet welke banen en bedrijven hem interesseren, alleen solliciteren is niet zijn sterkste kant. Hij stuurt eindeloos veel brieven de deur uit, maar telkens zonder resultaat. Mark wordt er enigszins moedeloos van, zoals hij nu bezig is, lukt het hem nooit…
3
Dan krijgt hij van een vriend een geweldig cadeau: de sollicitatie-contactkaart!
4
Hij gaat naar de website, activeert zijn kaart en binnen enkele minuten heeft hij alle benodigde gegevens ingevuld!
5
Er gaat meteen een team van specialisten persoonlijk voor hem aan de slag. Zij benaderen bedrijven waar hij graag zou willen werken! Tegelijkertijd ontvangt mark persoonlijk sollicitatie advies en tips om zijn kwaliteiten nog beter tot uiting te laten komen.
6
Alles wat het team voor hem doet, kan hij gemakkelijk inzien via zijn persoonlijke portal, zodat mark precies weet wat het team doet om hem te helpen. Mark ziet al snel resultaat verschijnen op de overzichtelijke portal en wordt enthousiast! Dit gaat lukken!
7
Een dag later gaat zijn telefoon over... Hij heeft een sollicitatiegesprek! Goed voorbereid en vol zelfvertrouwen, met nog wat laatste adviezen van het contactkaart-team gaat mark vol enthousiasme op gesprek.
8
Het was een prettig gesprek. “zie je wel dat ik het kan!” Denkt mark, “ik moet alleen uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek.” Een week later krijgt hij bericht… hij heeft de baan!
AANMELDEN